.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2011/12/18

Nadrágtartó....amire egy autót is felakaszthatunk?


Miért is ne....hiszen senki sem mondta, hogy mindennek egy funkciója lehet! Milyen sok feltaláló él a világon, de milyen keveset ismerünk belőlük.....
Feltalálni nem csak nagy dolgokat lehet.....és nem is feltétlenül vonz magával magas költségeket.....s hogy mi miért rendeltetett a világra....?

Ez a fogas is új ösvényre tévedt.....mást csinál, amit eddig tett...azt eldobták... nem volt már rá szükség!
Új élete lett, de milyen jól csinálja.....

 Eddig évekig vagy évtizedekig roskadt a szekrényben.....jöttek fiatalabbak és kiszorították... fénye elhalványult......De feltámadt...tudnunk kell változtatni és változni...nem engedhetjük meg magunknak, hogy leragadjunk, mert akkor nem kellünk és akár ki is dobhatnak szemétdombra kerülhetünk, de hogy onnan hogyan kerülünk vissza régi helyünkre? Nem mindegy honnét kell magunkat vissza cibálni.....

 Ha nem tudunk változtatni....legyen az bármilyen téren is....nagy bajba kerülhetünk s utána már késő bánat.

Alkalmazkodás a siker kulcsa...az igazi szeretet is akkor alakul ki, ha azzá válsz egy kicsit, akit szeretsz és együtt lélegeztek....gondolkodásotok összekovácsolódik és szavak hiányában is érzed mit gondol a másik feled.....észre veszed reakcióit, figyeled mozdulatait s egy lépéssel előtte jársz.....ha kell kisegíted és kiegészíted így alkotván ketten egy egészet....két szív, de egy lélek! 
Ha két ember együtt él észrevétlenül történnek meg a csodák....összekuszálódnak a szálak és nem tudni honnan indult el az egész....csak azt látni, hogy valamiben hasonlítanak és más lett mint volt, megváltozott....!

Néha észre sem vesszük, hogy eljárt felettünk az idő csak amikor már baj van.....amikor már érezzük annak hatásait....de változtatni sosincs késő....tedd meg addig, amíg ki nem dobnak!!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...