.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/01/28

Be drótozott.....



Nem telik új mennyezeti lámpára vagy csillárra? De drótod az van otthon? Nos mit szólnál egy kis alkotáshoz? Kicsit egyszerűsítsük le a dolgokat.....elég ha csak lóg egy egyszerű villanykörte...

Kezd ez a drótozást a földön.....lényeg, hogy jó gubancos legyen....lehet több darabból is gubancot készíteni.....vékonyabb és vastagabb drót keverékével.....akár a mesterművet le is fújhatod valamilyen színre....és végül egyszerűen belehúzod a villanykörtét és ha létezik a mennyezeten kis kampó...akaszd fel rá a művedet. azt hiszem bárki ha belép rögtön észre fogja venni művészi képességeidet és csodájára fog járni minden látogatás alkalmával.......ha lököttnek is tartanak egy biztos.....BÁMULNI FOGJÁK!!!

Vállaljuk fel furcsa ötleteinket.....alkotásainkat még akkor is, ha nem a legtökéletesebb........

" Valaha még tudták, hogy a legelső, amit egy kisgyermeknek meg kell tanítani, az nem a számtan, a mértan és az ábrázoló geometria, hanem az, hogy legyen önmaga! Legyen erős , bátor, önbizalommal teli, félelem nélküli ember, aki a bajban megállja a helyét.
Az igaz nevelésnek ma már nyoma sincs, a ezért tele vagyunk pszichés sérültekkel, összeomlott életekkel és megoldatlan sorsokkal....."

????????





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...