.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/06/25

Hétvégi utunk Tihanyba vezetett...Levendula fesztivál 1 rész



Mi más miatt is..., mint a levendula fesztivál megtekintése volt a vágyunk. Annak, aki levendula rajongó érdemes legalább egyszer elmenni erre a kis túrára. Én személy szerint szerettem volna 2-3 napot is ott tölteni, hiszen a hangulata magával ragadó... Volt aki túl sokat várt ettől a helytől és nem volt annyira elégedett maga a fesztivállal, de engem elragadott édes hangulata az egésznek. Rengeteg" turista özönlötte el az utcákat...sokan kíváncsiak voltak erre az eseményre. 
Mivel rengeteg képet készítettem, ezért úgy gondoltam részletekben mutatom be nektek. Az első a Tihanyi Levendula bolt....amit igyekeztem aprólékosan lefényképezni nektek! Szerintem elragadó édes kis bolt...tele mindenféle levendula ajándékokkal...és az illat odabenn"...hát gondolhatjátok ahogy a levendula illata áradozik mindenben....voltak is allergiában küzdő személyek, akik az utuk egyből a boltból kivezetett....SZEGÉNYEK! Nem tekinthették meg aprólékos részletekben....







4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. magnifique votre site ; j'adore tout ce qui a un rapport avec la vraie lavande. merci pour votre partage

    VálaszTörlés
  4. I love your blog. Lavender is my passion and I so love the little hanging dolls with the lavender skirts. I wish I had the crochet pattern for the dolls. I grow lavender and I make lavender wands but the dolls would be perfect little gifts. Thank you for sharing.

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...