.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/07/27

Doboz állatkák...



Sziasztok gyerekek! Találtam nektek valamit! Azt hiszem, titeket hanyagoltalak el a legjobban. Régen gondoltam már rátok, hogy nektek is mutassak valami újdonságot. Azt hiszem ezek az állatkák nem érnek fel a McDonald's-os ajándék meglepivel....sajnos..., de remélem valamelyikőtök kedvet kap egy kis doboz átalakításához! Mivel csak képet találtam leírást nem, az én fejemben megszületett ezek egyszerűbb elkészítése, ami lehet, hogy nem lesz olyan tökéletes, de ha ti készítetek, akkor mindenképpen különleges lesz a számotokra. Lehet akár tejes doboz is az alapja...miután alaposan kimostátok és megtöröltétek a belsejét, vágassátok el a dobozt, hogy egy négyzetet kapjatok. szükségetek lesz még színes karton lapokra, ragasztóra és egy kedves anyai segítségre, ha esetleg szükség van az alkotáshoz. De a saját fantáziátokra is hagyatkozhattok, azzal még izgalmasabbá válik a játék, hogy mi készül a saját kis kezetek alatt. 
Higgyétek el nem is olyan bonyolult ezt elkészíteni. A tejes dobozt fordítsátok meg, hogy az alja legyen felül...és miután minden oldalát körülrajzoltátok és kivágtátok az oldalakat a színes kartonlapokból, szépen felragasztgatjátok azokat a saját oldalukra és azután elkezdődhet annak kidekorálása. Ha lábat is szeretnétek, azt előzőleg rajzoljátok a kartonra folytatásként és úgy azokkal a lábakkal vágjátok ki a 2 oldal formát. Filccel is rárajzolhattok, de további színes kartonból is kivághatjátok az állatokra jellemző szemet, szájat, stb...testrészeket. Ügyesebbek nyitható tetejű állatkát is alkothatnak.
Viszont akit rengeteg fantáziaerővel áldotta meg a jó Isten, az téglalap segítségével is készíthet további állatokat, mint a kígyó, a krokodil, gyík...stb.
Remélem nem voltam olyan bonyolult, ha mégis csettintsetek egy kis segítségért...hátha van valaki, aki ugrik nektek! Kellemes alkotást kívánok nektek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...