.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/10/08

Rajzolgatunk is...






























































Végül is teljesen mindegy mit csinálunk...csak szánjunk időt egymásra is és önfeledten merüljünk el valami másban, amiben örömünket leljük...így vannak kellemesen eltöltött közös délutáni óráink...ahol érezheti Liza, hogy nem csak a kicsiké a világ.

6 megjegyzés:

  1. Olyan jók ezek az idők. Én annyira örülök, hogy Annának most új feladatai vannak, másképpen, szebben vagyunk együtt- minőségibb lett az idő:)
    Legyenek még szép napjaitok!
    És a rajzok remekek:)

    VálaszTörlés
  2. Ennek örülök Júlia! Az biztos, hogy ahogy nőnek a gyerekek úgy egyre ügyesebbek és így mi is élvezhetjük a közösen eltöltött perceket...órákat!

    VálaszTörlés
  3. Te, ez a bagoly (is) gyönyörű!!! Ezt Liza egyedül? Csodaszép. Mehtne rajzpályázatra.

    VálaszTörlés
  4. Jaj drága Zsuzsi! Liza mesélte, hogy láttad itt a rajzokat és kérdezted Lizitől, hogy a baglyot ő csinálta-e!Mire Lizi mondta, hogy igen! Szegénykém nem látta, hogy mindet felraktam az enyémet is. Lizi a második képen rajzolta a baglyot, ő arra gondolt, ahol pedig egy nagy bagoly van, azzal én szórakoztam! Meg a kontyos baba is az enyém... Te melyikre gondolsz? Melyikünk mehet rajzversenyre???
    Puszillak

    VálaszTörlés
  5. jaaa! :-))) dehát a második, amit Liza csinált, az is csodaszép!!! A nagy bagolynál meglepődtem volna, de én még azt is kinézem Lizából, h némi instrukciók mentén megcsinálja! Legutóbb is gyönyörűt alkotott... (csak nincs Photoshopom, és nem tudom felrakni őket a blogra egyelőre)
    De akkor tiéd a gratuláció! Jöhetnél a szakkörömbe :-)))

    VálaszTörlés
  6. Egyébként simán járnèk a rajzszakkörödre, mert hihetetlenül jó ötleteid vannak témákban és tőled lehet tanulni is, de sajna én ezt nem tehetem meg! Tegnap elvittem Kirát Rita kézműves szakkörére és állandóan azt hajtogatta: anya...menjünk...haza!
    Már a kosárfonást is abba kellett hagynom, mert se idő se ember, aki vállalja a szórakozásomat!
    De esetleg online oktatást indíthatsz a blogon és akkor ellesek egy-két trükköt!!
    A bagolyhoz visszatérve Liza olyan, mint én voltam régen, gyorsan alkot és csak nagyobb koromba lett türelmem aprólékosabb dolgokhoz!
    Viszont a rajzait megőrizhetnéd, mert akkor csinàlnák róla emlék könyvet... Reméljük végig viszed őket 8.-ig és akkor klassz album lesz a rajzfejlődéséről!
    Szió!!!! Pusz

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...