.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/12/26

Pásztohy Panka rajzai...Illusztrátor művei


Nem tudom ki ismeri közületek, de mi Lizával imádjuk a rajzait. A könyvesboltban ha járunk ( ami heti egy alkalommal fordul elő! ) , akkor vásárolunk is! Két könyvünk van csak eddig tőle s most fedeztük fel, hogy ő a rajzok készítője. Mindkét könyvet a rajzok miatt választottuk s teljesen véletlenül egymás után rá esett a választásunk. A Katalinka könyv karácsonyi fa alatt volt Kirának. A Kacor Dani meglevő könyve Lizának. Ahogy nézegettük a Katalinkát kértem Lizát, hogy hozza már le a Kacor Danit...s mit látunk? Pásztohy Panka rajzait mindkét könyvben! Fogtam az iPad-om és rákerestem a nevére! Van is blogja! NÉZZETEK BE IDE! Ez úgy a szívemhez szól, mint Gustavo Aimar rajzai...
Biztosan sokan szeretik...ha könyvesboltban jártok, akkor nézzétek meg ti is! Hidjétek el nem lehet ott hagyni!!! Mi ezentúl VADÁSZNI fogunk rá! Remélem sokan kérik fel könyvek illusztrációjának az elkészítésével, mert kenterbe ver sok mindenkit!


2 megjegyzés:

  1. Kedves Flóra!

    Örülök, hogy szeretitek a rajzaimat!
    Nagyon köszönöm:)
    Sajnos a blogommal mostanság elmaradtam, inkább a facebookos oldalamat használom. Ha van kedved, nézz be oda is. A kislányodnak üzenem, hogy gyönyörűen rajzol!

    Pásztohy Panka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Panka! Jaj, de kedves vagy! Köszönöm, hogy írtál nekünk! Liza szárnyalni fog örömében, ha iskolából hazajövet, megmutatom ki járt nálunk! Képzeld már olyan kedvet hoztál a rajzaiddal, hogy ő is készített egy 4 oldalas kis könyvet és ráírta, hogy illusztrálta B.Liza" Nos ezek után készítsed a könyveket, mert vadászat kezdődik meg!
      Jaj, nagyon örülök!!! Azért majd betekintgetünk hozzád, még akkor is, ha keveset írsz a blogra, bár bíztatlak, hogy írj, mert biztos sokan hiányolnak!!
      Szèp napot kívánok neked!
      Szeretettel várlak itt máskor is!

      Törlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...